Nieuws

RA Maand 2021

Geplaatst op: 11 mrt 2021

We zijn live! Met trots presenteren we de nieuwe website van de Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand) ontworpen in samenwerking met Studio De Ronners en Twee Agency. Met deze website bouwt de RA Maand aan een stevige online community. De website geeft een overzicht van het complete programma, alle programmapartners, nieuwtjes en achtergrondartikelen over de Rotterdam Architectuur Maand. De RA Maand vindt plaats in juni 2021.

Ontmoeting en kennisuitwisseling zijn essentieel voor een vitaal architectuurklimaat, maar de huidige Coronatijd stelt strenge eisen aan de manier waarop we deze ontmoeting veilig kunnen organiseren. Daarom verwachten we een gedeelte van het programma in een online of hybride vorm aan te bieden. Op deze manier kan de RA Maand doorgang vinden, ongeacht welke Coronamaatregelen van kracht zijn.

Traditiegetrouw gaan we van start met een openingslezing. Op het programma van de RA Maand staan onder meer: uitreiking Rotterdam Architectuurprijs 2021, presentatie Jaarboek Architectuur, Rotterdamse Dakendagen en vele initiatieven op verschillende plekken in de stad. Houd deze website in de gaten voor alle programma updates.

Open Calls

Om de RA Maand van lokale, nationale, en op termijn van internationale betekenis te laten zijn willen we ons netwerk verbreden en zoeken we naar partners uit de Rotterdamse ontwerpsector, het ontwerponderwijs en initiatieven voor stads brede programmering.

Lees meer en meld je aan!