Nieuws

Wat te doen tijdens het Pinksterweekend?

Geplaatst op: 29 mei 2019

Wist je dat er een fascinerende wereld is onder de straten van de stad Rotterdam? Het Pinksterweekend, van vrijdag 7 tot maandag 10 juni is perfect om met ons achter de schermen te kijken. Ontdek de geheimen van de stad Rotterdam tijdens #RAM19. Als je houdt van buitengewone verhalen en unieke optredens, laat je dan verrassen door Parfum x Underground. Ze brengen je in de rauwe, ondergrondse rondleiding naar dansfeesten in geheime bouwkelders en beginnen bij het festivalhart POST.

Op onderzoek in de Van Nelle Fabriek

Ga op ontdekkingstocht bij het UNESCO-werelderfgoed pareltje van Rotterdam, op vrijdag tijdens de Design District is de tearoom van de Van Nelle Fabriek eenmalig geopend. Meer Van Nelle Fabriek? Tijdens een speciale tour door de Van Nelle Fabriek leer je dit gebouw van binnen en buiten kennen.

Exclusieve bezoeken

De Markthal eens van een andere kant bekijken? Na deze rondleiding ben je écht in de Markthal geweest. De enthousiaste gids laat je proeven, zien, ruiken, voelen en vertelt álles. Leer meer over wat er gebeurd bij Neuhaus: de academie die nieuwe combinaties maakt tussen alles wat er bestaat: aarde, mens, wetenschap, dier, kosmos, technologie, kunst, dat is achter de schermen kijken van ons bestaan!

Achter welke schermen ga jij kijken tijdens Pinksteren?